Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

YAMUNA ULEI CU LAMAITA SI GALBENELE 1000ml

Rating 

recomandat pentru relaxare si hidratare 

Gramaj
75,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

YAMUNA ULEI DE MASAJ CU LAMAITA SI GALBENELE

ULEIUL NU ESTE PREVAZUT CU POMPA.

Yamuna ulei de masaj cu lamaita si galbenele(roinita) are efect de improspatare, revigorare si calmare. Se spune ca ajuta in conservarea tineretii. Strabunii nostrii cunosteau galbenelele ca fiind o planta cu efect dezinfectant si fungicid. Yamuna ulei de masaj cu lamaita si galbenele se recomanda pentru masajul de relaxare, precum si pentru ingrijirea pielii cu probleme dermatologice. Nu contine componente artificiale pentru culoare sau aroma, nici substante de origine animala.Yamuna ulei de masaj, datorita proprietatilor anti-inflamatorii si antiseptice ale galbenelelor, acestea sunt folosite adesea in preparate ce atenueaza arsurile solare, exemele, muscaturile de insecte si alte iritatii usoare ale pielii.

Galbenelele sunt flori originare din Asia de Sud-Vest, Europa de Vest si din zona Mediteraneana. Inca din Evul Mediu petalele de galbenele erau considerate "sofranul saracului". Floarea de lamaita din Yamuna ulei de masaj este una dintre cele mai aromate plante ce are un vestit remediu pentru afectiunile respiratorii si in egala masura un dezinfectant care distruge virusurile si bacteriile. Lamaita este o planta arbusti, originara din zonele temperate sau subtropicale ale Americii de Sud, mai exact din Peru, Chile, Argentina, Paraguay. Yamuna ulei de masaj cu lamaita si galbenele se foloseste mai des in lunile de vara, deoarece continutul de lamaita degaja un miros mai puternic, citric. Frunzele de lamaita contin flavonoide, acizi fenolici, linalol si citromelai. 

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.  A NU se consuma pe cale orala!

Detalii ale produsului
24 Produse
Recenzii

Scrie-ti recenzia

YAMUNA ULEI CU LAMAITA SI GALBENELE 1000ml

YAMUNA ULEI CU LAMAITA SI GALBENELE 1000ml

recomandat pentru relaxare si hidratare 

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie: