Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

yamuna sapun cu liliac, sapun cu ichtyol, sapun sulf, sapun pentru piele sensibila, yamuna romania
  • yamuna sapun cu liliac, sapun cu ichtyol, sapun sulf, sapun pentru piele sensibila, yamuna romania

Yamuna Sapun cu Liliac

Rating 

YAMUNA SAPUN SULF CU LILIAC -poate fi folosit si de cei cu o piele deosebit de sensibila

Gramaj
10,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

YAMUNA SAPUN CU LILIAC 110gr

Sapun natural aromaterapeutic cu Liliac, poate fi folosit si de cei cu o piele deosebit de sensibila, deoarece - spre deosebire de alte produse – nu are in compozitie  substante care provoaca reactii alergice. Contine ichtyol (recunoscut dupa mirosul de sulf), care are o actiune benefica  asupra pielii, deoarece nu numai o hraneste , ci rezolva si alte probleme ale acesteia.

Aceste sapunuri nu se fabrica cu tratament termic, ci dimpotriva, cu o tehnologie specialade preset. Multumita acestei tehnologii, ingredientele naturale, extractele din plantele medicinale, uleiurile aromatice si substantele active sufera numai o minima transformare, astfel actiunea benefica a substantelor active asupra pielii devine maxima. Yamuna Sapun cu Liliac nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala. Yamuna Sapun cu Liliac este produs din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Evitati contactul cu ochii si gura! A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Detalii ale produsului
6 Produse
Recenzii

Scrie-ti recenzia

Yamuna Sapun cu Liliac

Yamuna Sapun cu Liliac

YAMUNA SAPUN SULF CU LILIAC -poate fi folosit si de cei cu o piele deosebit de sensibila

Scrie-ti recenzia
5 alte produse in aceeasi categorie: