Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

yamuna sapun cu menta, sapun cu ichtyol, sapun sulf, sapun pentru piele sensibila, yamuna romania
  • yamuna sapun cu menta, sapun cu ichtyol, sapun sulf, sapun pentru piele sensibila, yamuna romania

Yamuna Sapun cu Menta

Rating 

YAMUNA SAPUN SULF CU MENTA-poate fi folosit si de cei cu o piele deosebit de sensibil

Gramaj
10,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

YAMUNA SAPUN CU MENTA 110gr

Sapun natural aromaterapeutic cu Menta poate fi folosit si de cei cu o piele deosebit de sensibila, deoarece - spre deosebire de alte produse – nu are in compozitie  substante care provoaca reactii alergice. Contine ichtyol (recunoscut dupa mirosul de sulf), care are o actiune benefica  asupra pielii, deoarece nu numai o hraneste , ci rezolva si alte probleme ale acesteia.

Aceste sapunuri nu se fabrica cu tratament termic, ci dimpotriva, cu o tehnologie speciala de presat. Multumita acestei tehnologii, ingredientele naturale, extractele din plantele medicinale, uleiurile aromatice si substantele active sufera numai o minima transformare, astfel actiunea benefica a substantelor active asupra pielii devine maxima. Yamuna Sapun cu Menta nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala. Yamuna Sapun cu Menta este produs din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Evitati contactul cu ochii si gura! A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Detalii ale produsului
18 Produse
Recenzii

Scrie-ti recenzia

Yamuna Sapun cu Menta

Yamuna Sapun cu Menta

YAMUNA SAPUN SULF CU MENTA-poate fi folosit si de cei cu o piele deosebit de sensibil

Scrie-ti recenzia
5 alte produse in aceeasi categorie: