Toate produsele din topul vanzarilor
  • Pret redus
YAMUNA GEL ALGE 1000ML - Ulei Yamuna
  • YAMUNA GEL ALGE 1000ML - Ulei Yamuna

YAMUNA GEL ALGE 1000ML

GEL IMPACHETARI DETOXIFIERE, HIDRATARE

Gramaj
78,90 lei
67,07 lei Salveaza 15%
Include TVA
Cantitate

Descriere

Yamuna Gel cu Alge este recomandat pentru impachetarile anticelulitice. Datorita combinatiei dintre sarurile marine si alge, yamuna gel cu alge realizeaza o detoxifiere dubla, prin indepartarea celulelor moarte in exterior si detoxifierea organismului in interior. Grasimile dizolvate sunt transportate prin fluxul sanguin, fiind mai apoi eliminate. Impachetarea cu alge are efect de slabire, de curatare si detoxifiere. Prin impachetare cu gel a tesutului conjunctiv, urmat de masajul anticelulitic cu crema yamuna, efectele se pot multiplica, datorita cresterii numarului de substante active. Yamuna gel cu alge fi folosit si de persoanele cu fragilitate capilara sau varice.

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.NU SE RECOMANDA FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA. A NU SE CONSUMA ORAL!

Detalii ale produsului
16 Produse

Reviews

Grade 
Manuela
2022-04-29

Recomand

Energizeaza , hidratează și vitalizează pielea in profunzime!

Write your review

YAMUNA GEL ALGE 1000ML

GEL IMPACHETARI DETOXIFIERE, HIDRATARE

Write your review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook