Toate produsele din topul vanzarilor

YAMUNA GEL CU COFEINA 1000ML

Rating 

ajuta la eliminarea apei din tesuturi si a grasimilor

Gramaj
90,00 lei
cu TVA
Cantitate

 

Descriere

YAMUNA GEL CU COFEINA SI SCORTISOARA

Yamuna Gel cu Cofeina si Scortisoara este la fel de eficient ca si crema de masaj cu cofeina, dar se foloseste la impachetari atat acasa, cat si la salon. Prin efectul de stimulare a circulatiei, ajuta la eliminarea apei din tesuturi si a grasimilor. Cofeina arde grasimile, iar scortisoara, prin actiunea sa stimulanta, avand contact direct cu pielea, ajuta la oxigenarea celulelor.

Atentie! Suprafata impachetata se poate inrosi ca urmare a circulatiei intensificate! Tamponati zona afectata cu un prosop curat umezit cu apa rece, dupa care aplicati o crema nutritiva- NU FACETI DUS!

Yamuna gel cu cofeina si scortisoara nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala. Yamuna gel cu cofeina si scortisoara este produs din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice. 

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. A se evita contactul cu ochii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi de femeile insarcinate sau care sunt in perioada de alaptare!

Detalii ale produsului
24 Produse
Recenzii

Scrie-ti recenzia

YAMUNA GEL CU COFEINA 1000ML

YAMUNA GEL CU COFEINA 1000ML

ajuta la eliminarea apei din tesuturi si a grasimilor

Scrie-ti recenzia
11 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook