Toate produsele din topul vanzarilor
  • In curand
YAMUNA PEELING CU ACID LACTIC 200ML - Ulei Yamuna
  • YAMUNA PEELING CU ACID LACTIC 200ML - Ulei Yamuna

YAMUNA PEELING CU ACID LACTIC 200ML

RECOMANDAT PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

Gramaj
45,00 lei
Include TVA
Cantitate
In curand

Descriere

Yamuna Peeling cu Acid Lactic si Enzima Bromelaina se foloseste atunci cand peelingul mecanic nu este tolerat, in special pe pielea descuamata, seboreica sau cu acnee. Initiaza procese de descompunere la suprafata pielii, ca urmare, o mare parte din stratul cornos necrotic va fi indepartat usor, fara frecare. Se aplica cu indulgenta pe fata si se indeparteaza prin spalare dupa 3-5 minute. 

Contine Acid  Lactic (contribuie la hidratarea naturală a pielii.), Acid Malic (ajusteaza PH-ul) si Enzima Bromelaina (se gaseste in ananas, elimina celule moarte, praful si grasimile de la suprafata pielii).

ATENTIE! A nu se folosi inainte sau dupa expunerea la soare/solar sau dupa folosirea unui film de protectie .A nu se folosi alternativ cu alte produse de curatare!!

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.A NU SE CONSUMA ORAL!

Detalii ale produsului

Reviews

Grade 
Florentina Neacsu
2023-02-21

foarte multumita

Il folosesc impreuna cu crema deschiderea porilor si rezultatele sunt super

Write your review

YAMUNA PEELING CU ACID LACTIC 200ML

RECOMANDAT PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

Write your review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook