Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

yamuna crema pentru deschiderea porilor, crema faciala yamuna, yamuna romania
  • yamuna crema pentru deschiderea porilor, crema faciala yamuna, yamuna romania

Yamuna Crema pentru deschiderea porilor

YAMUNA CREMA DESCHIDEREA PORILOR - a fost creata special pentru a pregati pielea inainte de tratamentul cosmetic. Poate fi folosita cu / fara vapozon. 

Gramaj
35,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

Yamuna Crema pentru deschiderea porilor

Cu o consistenta foarte grasa, yamuna crema pentru deschiderea porilor a fost creata special pentru a pregati pielea inainte de tratamentul cosmetic. Poate fi folosita cu / fara vapozon. Conţine Ulei extras din seminte de grapefruit, care odata absorbit în piele, faciliteaza masajul si protejeaza pielea de stresul mecanic. Folosirea cremei stimuleaza circulatia sanguina, regenereaza  celulele, are  proprietati  antioxidante , virucide si fungicide, intareste sistemul imunitar. Yamuna crema pentru deschiderea porilor nu contine coloranti, arome artificiale sau substante de origine animala. Yamuna crema pentru deschiderea porilor este produsa din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Se aplica pe piele in strat subtire, se maseaza usor pana la absorbtia totala. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. 

Detalii ale produsului
17 Produse
16 alte produse in aceeasi categorie:
chat Comentarii (0)

Urmariti-ne pe Facebook