• Pret redus
YAMUNA SER CU COLAGEN SI HIBISCUS 200ML - Ulei Yamuna
  • YAMUNA SER CU COLAGEN SI HIBISCUS 200ML - Ulei Yamuna

YAMUNA SER CU COLAGEN SI HIBISCUS 200ML

Indicat tenului deshidratat, lipsit de elasticitate.

Gramaj
55,00 lei
46,75 lei Salveaza 15%
cu TVA
Cantitate

Descriere

Colagenul este o componentă majoră a pielii. Acesta are rolul de a o face mai rezistentă, de a-i asigura elasticitatea și de a o hidrata. Pentru că producția colagenului endogen scade odată cu înaintarea în vârstă, pielea are tendința de a deveni mai uscată, mai puțin fermă și de a-și pierde hidratarea și elasticitatea permițând formarea ridurilor.Peptidele de colagen și suplimentele care le conțin pot încetini procesul de îmbătrânire, reducând aspectul ridurilor și prin hidratare. Colagenul îmbunătățește, așadar, elasticitatea pielii și îi asigură hidratarea necesară.Extractul de hibiscus impiedica in mod eficient descompunerea fibrelor de elastina, mentinand in echilibru hidratarea  pielii. Serul cu Colagen si Hibiscus se poate folosi cu ultrasunete si in tratamentele cu ionoforeza.

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. A NU SE CONSUMA ORAL!

Detalii ale produsului
8 Produse
Recenzii

Scrie-ti recenzia

YAMUNA ULEI PAPRIKA 1000ML

YAMUNA SER CU COLAGEN SI HIBISCUS 200ML

Indicat tenului deshidratat, lipsit de elasticitate.

Scrie-ti recenzia
8 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook