Aseyda Cosmetic Boutique

înseamnă destinația perfectă pentru produse profesionale de cosmetică facială și corporală, pentru saloane de înfrumusețare și uz personal. 

Firma noastră este importator în România al produselor Yamuna, Lady Stella, Petra ,Massage Team , Flor de Mayo și La Casa de los Aromas.              Vă oferim o gamă variată de uleiuri și creme pentru masaj, produse pentru cosmetică facială,geluri și creme pentru împachetări corporale, produse spa, deko și nu numai.Gamele din portofoliul nostru cuprind produse special alese,bine testate și de înaltă calitate.

SCURT ISTORIC

Aseyda a fost înființată în anul 2008 ca distribuitor de produse cosmetice profesionale.

În același an, numim și reușita obținerii titlului de importator unic în România al produselor marca Yamuna-Ungaria,produse pentru cosmetică corporală,facială și spa.

În luna iunie a anului 2010 a luat naștere magazinul online, www.aseyda.ro ,care cuprinde o gamă variată de produse profesionale.

În anul 2014, completăm portofoliul cu două game din Spania,Flor de Mayo și La Casa de los Aromas,ce înglobează produse pentru cosmetică,spa și deko.

Nu în ultimul rând,în anul 2022 obținem cea mai importantă reușită și anume lansarea produselor profesionale marca Aseyda, produse ce completează portofoliul nostru cu uleiuri de masaj pentru remodelare corporală și hidratare intensivă potrivite pentru toate vârstele și toate tipurile de piele.În anul 2024 am completat gama Aseyda cu produse SPA: geluri de duș, produse pentru gomaj corporal, loțiuni de corp și uleiuri de corp.

În anul 2024 ne-am îmbogățit portofoliul cu gamele Subrina și Argan Professional, produse profesionale pentru îngrijirea părului.

Ne gasiti peste tot: -pe FACEBOOK: https://www.facebook.com/aseydaboutique/

                            -pe INSTAGRAM: https://www.instagram.com/aseydaboutique/

Vă mulțumim că ne sunteți alături în acest proces continuu de consolidare și sperăm să ajungem la fiecare dintre voi, în “geamantanul cu cosmetice”.Promitem să dăm dovadă de același profesionalism și seriozitate cu care v-am obișnuit în toți acești ani.

Urmariti-ne pe Facebook