Aseyda Cosmetic Boutique

înseamnă destinația perfectă pentru produse profesionale de cosmetică facială și corporală, pentru saloane și uz personal. 

Firma noastră este importator în România al produselor Yamuna,Lady Stella, Petra,Massage Team, Flor de Mayo și La Casa de los Aromas.                                                                                       

Vă oferim uleiuri și creme pentru masaj, produse pentru cosmetică facială,geluri și creme pentru împachetări corporale, produse spa, deko și nu numai.Gamele din portofoliul nostru cuprind produse special alese,bine testate și de înaltă calitate.

SCURT ISTORIC

Aseyda a fost înființată în anul 2008 ca distribuitor de produse cosmetice profesionale.

În același an, numim și reușita obținerii titlului de importator unic în România al produselor marca Yamuna-Ungaria,produse pentru cosmetică corporală,facială și spa.

În luna iunie a anului 2010 a luat naștere magazinul online, www.aseyda.ro ,care cuprinde o gamă variată de produse profesionale.

În anul 2014, completăm portofoliul cu două game din Spania,Flor de Mayo și La Casa de los Aromas,ce înglobează produse pentru cosmetică,spa și deko.

Anul 2015 marchează semnarea parteneriatelor cu cei de la Lady Stella și Massage Team,pentru produsele profesionale de cosmetică corporală și facială.

Nu în ultimul rând,în anul 2016 încheiem un contract cu Caress Society care completează portofoliul nostru cu produse spa pentru menținere și îngrijire potrivite pentru toate vârstele,toate tipurile de ten și de păr.

Ne gasiti peste tot: -pe FACEBOOK: https://www.facebook.com/aseydaboutique/

                            -pe INSTAGRAM: https://www.instagram.com/aseydaboutique/

Vă mulțumim că ne sunteți alături în acest proces continuu de consolidare și sperăm să ajungem la fiecare dintre voi, în “geamantanul cu cosmetice”.

Urmariti-ne pe Facebook