Aseyda Cosmetic Boutique

a fost infiintata in anul 2008 ca distribuitor de produse cosmetice profesionale.

Din iunie 2010 a luat nastere Magazinul on line, www.aseyda.ro, unde puteti gasi o gama variata de produse profesionale, ce pot fi folosite atat in saloanele de infrumusetare, cat si pentru uz personal.

Inceputul lui 2011 a fost marcat de reusita obtinerii titlului de importator unic in Romania al produselor marca Yamuna - Ungaria, fapt ce a dus la micsorarea semnificativa a preturilor, extinderea gamei de produse pentru cosmetica corporala, precum si introducerea noilor produse pentru Cosmetica Faciala si Spa.

In anul 2014, completam portofoliul cu doua game din Spania, de la Flor de Mayo si La Casa de los Aromas, ce contin produse pentru cosmetica, spa si deko.

In 2015, semnam un parteneriat important cu cei de la Lady Stella si Petra - Ungaria, pentru produsele profesionale de cosmetica corporala si faciala.

In acest an, completam portofoliul cu o gama de uleiuri profesionale, naturale, fara parabeni, precum si o gama cu produse de par si corp cu extract din lapte de capra.

Ne gasiti peste tot: pe site-ul www.aseyda.ro, la expozitiile de profil, pe Facebook, Twitter, Messenger, You Tube, dar scopul nostru este sa ajungem la fiecare dintre voi, in "geamantanul cu cosmetice".

Va multumim ca ne sunteti alaturi in acest proces de consolidare a unui comportament pe care noi il consideram necesar!