Toate produsele din topul vanzarilor
  • Pret redus
COSMEDIC CREMA ANTICELULITICA 500ML - Ulei Yamuna
  • COSMEDIC CREMA ANTICELULITICA 500ML - Ulei Yamuna

COSMEDIC CREMA ANTICELULITICA 500ML

CREMA ANTICELULITICA PE BAZA DE SCORTISOARA

105,00 lei
94,50 lei Salveaza 10%
Include TVA
Cantitate

Descriere

Cosmedic crema anticelulitica poate fi folosita si persoanelor care au fragitate capilara, vase sparte sau varice. Ingredientele regasite in crema cu scortisoara dezvolta elasticitatea pielii, totodata regenereaza echilibrul acesteia. Se absoarbe incet datorita consitentei grase , de aceea este este perfecta pentru masajul anticelulitic in combinatie cu o crema de sudatie, retentie de apa. Poate fi folosita si in combinatie cu alte produse hidrorosolubile si liposolubile. 

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.NU SE RECOMANDA FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA. A NU SE CONSUMA ORAL!

Detalii ale produsului
8 Produse

Reviews

Grade 
Florentina Neacsu
2023-02-21

buna ptr doamne cu vase sparte si celulita

eu personal o folosesc pe cea thermo deoarece nu am vase sparte.Pe aceasta le am recomanat o prietenelor cu fragitate capilara si sunt foarte multumite

Write your review

COSMEDIC CREMA ANTICELULITICA 500ML

CREMA ANTICELULITICA PE BAZA DE SCORTISOARA

Write your review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook