Toate produsele din topul vanzarilor
YAMUNA ULEI CU LAMAITA SI GALBENELE 1000ML - Ulei Yamuna
  • YAMUNA ULEI CU LAMAITA SI GALBENELE 1000ML - Ulei Yamuna

YAMUNA ULEI CU LAMAITA SI GALBENELE 1000ML

ULEI RELAXARE , HIDRATARE

Gramaj
73,90 lei
Include TVA
Cantitate

Descriere

Yamuna ulei de masaj cu lamaita si galbenele(roinita) are efect de improspatare, revigorare si calmare. Se spune ca ajuta in conservarea tineretii. Strabunii nostrii cunosteau galbenelele ca fiind o planta cu efect dezinfectant si fungicid. Yamuna ulei de masaj cu lamaita si galbenele se recomanda pentru masajul de relaxare, precum si pentru ingrijirea pielii cu probleme dermatologice.Yamuna ulei de masaj, datorita proprietatilor anti-inflamatorii si antiseptice ale galbenelelor, acestea sunt folosite adesea in preparate ce atenueaza arsurile solare, exemele, muscaturile de insecte si alte iritatii usoare ale pielii.

Galbenelele sunt flori originare din Asia de Sud-Vest, Europa de Vest si din zona Mediteraneana. Inca din Evul Mediu petalele de galbenele erau considerate "sofranul saracului". Floarea de lamaita din Yamuna ulei de masaj este una dintre cele mai aromate plante ce are un vestit remediu pentru afectiunile respiratorii si in egala masura un dezinfectant care distruge virusurile si bacteriile. Lamaita este o planta arbusti, originara din zonele temperate sau subtropicale ale Americii de Sud, mai exact din Peru, Chile, Argentina, Paraguay. Yamuna ulei de masaj cu lamaita si galbenele se foloseste mai des in lunile de vara, deoarece continutul de lamaita degaja un miros mai puternic, citric. Frunzele de lamaita contin flavonoide, acizi fenolici, linalol si citromelai. 

ULEIUL NU ESTE PREVAZUT CU POMPA.

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.NU SE RECOMANDA FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA. A NU SE CONSUMA ORAL!

Detalii ale produsului
28 Produse

Reviews

Grade 
MIHAELA VOICU
2022-06-06

IUBESC LAMAITA

ARE UN MIROS FRESH DE VARA ESTE PERFECT

Write your review

YAMUNA ULEI CU LAMAITA SI GALBENELE 1000ML

ULEI RELAXARE , HIDRATARE

Write your review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook