LADY STELLA GEL REDUCATOR 1000ML - Ulei Yamuna
  • LADY STELLA GEL REDUCATOR 1000ML - Ulei Yamuna

LADY STELLA GEL REDUCATOR 1000ML

Efect de eliminare a grasimilor acumulate, elimina celulita si remodeleaza corpul.

Gramaj
50,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Descriere

Lady Stella Gel Reducator transmite eficient undele ultrasonice, care, impreuna cu substantele active patrund adanc in interiorul tesuturilor, astfel efectul este mult mai profund.

In tratamentele de cavitatie sau in cele cu ultrasunete, folosirea gelului reducator Lady Stella are efect de eliminare a grasimilor acumulate, elimina celulita si remodeleaza corpul.

Datorita efectelor flavonoidelor din ginkgo biloba, Lady Stella Gel Reducator asigura o buna circulatie sangvina benefica pentru muschi si piele, creste metabolismul si favorizeaza eliminarea grasimii din corp. Are efect hidratant.

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.NU SE RECOMANDA FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA. A NU SE CONSUMA ORAL!

Detalii ale produsului
1 Obiect
Recenzii

Scrie-ti recenzia

YAMUNA ULEI PAPRIKA 1000ML

LADY STELLA GEL REDUCATOR 1000ML

Efect de eliminare a grasimilor acumulate, elimina celulita si remodeleaza corpul.

Scrie-ti recenzia
8 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook