Toate produsele din topul vanzarilor
  • Nou

MASTI DE UNICA FOLOSINTA 50 BUCATI

MASTI DE PROTECTIE

12,00 lei
Include TVA
Cantitate

Descriere

Mastile medicale de protectie faciala de unica folosinta  sunt confectionate din trei straturi, doua bretele elastice bine dimensionate, trei pliuri laterale si au prevazuta o insertie metalica plastifiata la partea superioara pentru o mai buna etanseitate a acesteia.

CLASA I Tip IIR

3 STRATURI/3 PLIURI CU ELASTIC

Instructiuni de utilizare:

- Inainte de utilizare, spalati-va pe maini cu apa calda si sapun sau folositi un dezinfectant de maini pe baza de alcool.

- Se are in vedere ca suportul nazal sa fie pozitionat in partea de sus si partea colorata in exterior.

- Pentru o utilizare corecta aranjati masca medicala de unica folosinta pe fata, pozitionand bretelele elastice astfel incat sa mentina masca medicala de unica folosinta ferm.

Acoperiti bine nasul, gura si barbia.

Modelati tivul cu insertie metalica astfel incat masca medicala de unica folosinta sa ia forma nasului si a fetei pentru a impiedica intrarea aerului nefiltrat prin spatiile libere. 

- Se va evita atingerea mastii medicale de unica folosinta in timpul utilizarii.

- Masca medicala de unica folosinta nu va fi indepartata atunci cand utilizatorul tuseste sau stranuta.

- Utilizati masca medicala de unica folosinta o singura data si nu mai mult de 4 ore.

- In cazul in care masca medicala de unica folosinta s-a umezit, s-a murdarit, s-a deteriorat sau daca obtureaza respiratia, va fi inlocuita si inainte de intervalul celor 4 ore.

- Produs de unica folosinta

Acest tip de masca medicala de unica folosinta poate fi utilizat in colectivitate in vederea protejarii ansamblului unui grup care poarta aceste masti medicale de unica folosinta si sunt utile pentru retentia particulelor fluide ce sunt proiectate prin stranut, tuse sau vorbire, protejand persoanele care interactioneaza.

Mastile medicale de unica folosinta pot fi destinate sa fie purtate, de asemenea, de catre pacienti si alte persoane pentru a reduce riscul de raspandire a infectiilor, in special in situatii epidemice sau pandemice. 

Mastile medicale de unica folosinta sunt dispozitive Medicale de Clasa I, Regula I, conform Anexei VIII la Directiva 2017/745

A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!

Detalii ale produsului
50 Produse

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

MASTI DE UNICA FOLOSINTA 50 BUCATI

MASTI DE PROTECTIE

Write your review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook