Toate produsele din topul vanzarilor

Latest posts

CUTIUȚA MIXED FEELINGS 60GR

Un cadou ideal pentru oamenii pe care ii iubesti.

55,00 lei
Include TVA
Cantitate

Descriere

Credem ca iubirea trebuie raspandita peste tot in jurul nostru. Nu ne putem oferi inimile pentru ca ele formeaza deja una singura, insa din aceasta inima mare am decis sa oferim cate o mica parte tuturor celor care cred in iubire. Te invitam sa te gandesti la oamenii pe care ii iubesti si sa iti amintesti ca nu este suficient sa iti declari iubirea, ci trebuie si sa o arati prin gesturi.

Pachetul contine 6 inimioare parfumate cu note de:

* Black Opium

* Pară și frezie

* Bujori

Inima este un simbol al iubirii si devotamentului, utilizat in intreaga lume pentru a exprima cel mai frumos sentiment cunoscut de catre om. Inima a fost asociata iubirii de peste doua mii de ani, fiind regasita in toate civilizatiile si culturile lumii. Credem cu tarie in devotament, acesta fiind piatra de temelie a oricarei relatii. Iubirea si devotamentul fac ca doua inimi sa bata la unison si in final sa devina una singura.

Pentru ca iubirea este cea care ne uneste, ne-am gandit ca ea trebuie raspandita peste tot in jurul nostru. Sigur, nu ne putem oferi inimile pentru ca ele formeaza deja una singura, insa din aceasta inima mare am decis sa oferim cate o mica parte tuturor celor care cred in iubire, fie ca vorbim de iubirea pentru partenerul de viata, iubirea pentru parinti, pentru copii, pentru prieteni, s.a.m.d.

Astfel, am creat o cutiuta ce contine intai de toate dragoste sub forma unor inimioare vesel colorate, cu gandul de a aduce in  orice fel de incapare acest sentiment unic.

Te invitam sa te gandesti la oamenii pe care ii iubesti si sa iti amintesti ca nu este suficient sa iti declari iubirea, ci trebuie si sa o arati prin gesturi. Mai mult, aminteste-ti ca este perfect normal SA TE IUBESTI PE TINE!  Asadar, cu siguranta cutituta cu inimioare este un prilej perfect pentru a iti umple propriul camin cu energie pozitiva si de asemenea un cadou ideal pentru oamenii pe care ii iubesti.

  Optiunea perfecta pentru un cadou inedit pe care sa il oferi celor dragi. Garantam ca inimioarele colorate din ceara  vor aduce multa bunavoie si relaxare.

Produs  turnat manual din 100%  ceara  non – toxica de soia. Creeaza o atmosfera placuta si relaxanta in caminul dumneavoastra, perfecta pentru serile linistite, dar si pentru zilele de weekend cand simtiti nevoia unui boost de energie buna.

Greutate neta – 60 gr.

 Va rugam sa prioritizati arderea in siguranta a lumanarilor:

Nu lasati lumanarea aprinsa nesupravegheata;

Nu lasati copiii nesupravegheati in preajma lumanarilor si de asemenea in preajma animalelor companie;

Nu aprindeti lumanarea in medii inflamabile;

Aveti in vedere asezarea vasului de aromaterapie pe suprafete  rezistente la temperaturi ridicate;

Atentie! Vasul se incinge in timpul arderii, existand riscul de arsuri;

Nuantele pot varia in functie functie de monitor.

Detalii ale produsului
30 Produse

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

CUTIUȚA MIXED FEELINGS 60GR

Un cadou ideal pentru oamenii pe care ii iubesti.

Write your review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook