Toate produsele din topul vanzarilor
  • Pret redus

APARAT RADIOFRECVENTA LUXCEAR VISAGE 3:1

DISPOZITIV ULTRASUNETE, RADIOFRECVENTA, INOVATIE JAPONEZA

2.750,00 lei
1.650,00 lei Salveaza 40%
Include TVA
Cantitate

Descriere

Dispozitiv de radiofrecvență cu ultrasunete Luxcear Visage Deep Poration 3:1 este un echipament de înfrumusețare high-tech dezvoltat în Japonia.Aparatul are software de ultimă generație – cu un microprocesor dual-core de înaltă performanță ce transmite impulsuri electrice  care îmbunătățesc structura pielii și diminueaza imperfectiunile ajutand substanțele active folosite in timp procedurii să fie absorbite la nivelul celular.

Suprafata din titan de înaltă frecvență proiectat ergonomic a creat cea mai avansata procedura electrocosmetica din lume.Titanul este un metal hipoalergenic, sigurul ce poate fi utilizat pe toate tipurile de piele.Aparatul este dotat cu doua capete.Primul este destinat pentru zonelor mari ale feței(obraji, frunte etc.) iar cel de al doilea zonelor mai greu accesibile precum zona ochilor( ridurile din jurul ochilor), zona gurii (ridurile din jurul gurii) etc.

LUXCEAR VISAGE ajuta ingredientele active ca ajunga în cele mai profunde straturi ale pielii prin modificarea undelor de vibrație  îmbunătățind aspectul pielii.Procedura maximizează efectul celor mai eficiente dispozitive electrocosmetice de întinerire a pielii de înaltă frecvență cunoscute până în prezent.

1. „DEEP PORATION”

Noul fenomen revoluționar de „deep poration” este creat prin efectul simultan a trei tipuri de unde de înaltă frecvență (electroporație, ultrasunete, radiofrecvență)

2. ELECTROPORARE

Tehnologia de ultimă generație de îngrijire a pielii oferă rezultate fără precedent, deoarece permite ingredientelor cosmetice să pătrundă cu ușurință în celule si accelerează efectele cremelor. , geluri, fiole, seruri, elixire.

3.ULTRASUNETE

Efectul de micromasaj al procedurii cu ultrasunete împrospătează țesutul pielii și mușchii feței, stimuland productia de colagen.Crește elasticitatea și tonusul pielii. Liftingul de suprafață stimulează activitatea celulelor pielii și accelerează diviziunea celulelor bazale.

4.RADIOFRECVENTA

Undele radio ultrafine de înaltă frecvență creează o ușoară senzație de căldură pe suprafața pielii, deoarece actioneaza asupra straturilor profunde ale pielii stimuland productia de colagen si elastina.

A nu se lasa la indemana copiilor.Produs destinat uzului cosmetic.A se folosi doar impreuna cu un produs conductor.

Detalii ale produsului
20 Produse

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

APARAT RADIOFRECVENTA LUXCEAR VISAGE 3:1

DISPOZITIV ULTRASUNETE, RADIOFRECVENTA, INOVATIE JAPONEZA

Write your review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook