• In curand

YAMUNA ULEI PARAFINA LAVANDA 1000ML

 Recomandat pentru durerile de spate, terapeutic

65,00 lei
cu TVA
Cantitate
In curand

Descriere

Yamuna ulei de masaj cu Lavanda se recomanda pentru ingrijirea pielii cu probleme dermatologice, pielii sensibile a copiilor, actioneaza lin si fara efecte secundare.Yamuna ulei de masaj cu Lavanda  nu contine componente artificiale pentru culoare sau aroma, nici substante de origine animala. Se recomanda pentru orice tip de piele. Yamuna ulei de masaj (lavandula angustifolia) este cel mai versatil dintre toate uleiurile. Este renumit pentru efectele sale de relaxare asupra intregului organism: calmarea sistemului nervos, alinarea durerilor, dezinfectarea pielii, imbunatatirea circulatiei sangelui si atenuarea problemelor respiratorii.

Yamuna ulei de masaj cu lavanda este extras in cea mai mare parte din florile de lavanda prin distilarea cu vapori. Yamuna ulei de masaj are un parfum puternic care actioneaza ca un tonic pentru sistemul imunitar. Ajuta foarte mult in cazurile de anxietate. Studiile medicale facute pe lavanda au aratat ca persoanele care au inhalat ulei de lavanda inainte de teste, au aratat o scadere semnificativa a stresului mental. Uleiul de masaj yamuna cu lavanda este un aliat naturist contra durerii, dureri musculare, durerile provocate de reumatism, dureri de spate.

ULEIUL NU ESTE PREVAZUT CU POMPA.

NU CONTINE COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.A NU SE CONSUMA ORAL!

Detalii ale produsului
Recenzii

Scrie-ti recenzia

YAMUNA ULEI PAPRIKA 1000ML

YAMUNA ULEI PARAFINA LAVANDA 1000ML

 Recomandat pentru durerile de spate, terapeutic

Scrie-ti recenzia
8 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook