• Nou

FRANCE SER DE OCHII CU EXTRACT DE MELC SI LAVANDA 15ML

Rasfata-ti zona ochilor cu un ser magic.

125,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

 Conținând lavandă și extract de escargot, elixirul Regina Frantei va reduce ridurile  fine și va calma pielea, oferindu-vă în același timp un aspect luminos. Aroma florală vă va calma mintea și sufletul în timp ce vă va stimula creativitatea interioară.

Extractul de melc conține enzime fibrinolitice care stimuleaza oxigenarea celulelor pielii, ceea ce ajută la regenerarea țesuturilor deteriorate. Aceste enzime îmbunătățesc, de asemenea, nutriția pielii, ceea ce faciliteaza reînnoirea celulelor. 

Lavanda este o plantă populară pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate. Are un efect calmant asupra organismului și poate fi folosit chiar și pentru a ameliora stresul, depresia și anxietatea. În plus, lavanda ajută la reducerea afecțiunilor pielii, cum ar fi eczema și psoriazisul.

Utilizați înainte de a merge la culcare pe pielea curățată. Faceți clic pe stilou pentru a elibera o cantitate mică și rulați ușor un strat foarte subțire sub ochi. Pentru prima dată, va trebui să faceți clic de mai multe ori pentru a pompa elixirul.

Niciun melc nu a fost ranit pentru acest produs!

NU CONTINE COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII.A NU SE CONSUMA ORAL!

Detalii ale produsului
10 Produse
Recenzii

Scrie-ti recenzia

YAMUNA ULEI PAPRIKA 1000ML

FRANCE SER DE OCHII CU EXTRACT DE MELC SI LAVANDA 15ML

Rasfata-ti zona ochilor cu un ser magic.

Scrie-ti recenzia
8 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook