Toate produsele din topul vanzarilor
YAMUNA ULEI GHIMBIR SI LIME 1000ML - Ulei Yamuna
  • YAMUNA ULEI GHIMBIR SI LIME 1000ML - Ulei Yamuna

YAMUNA ULEI GHIMBIR SI LIME 1000ML

ULEI ANITICELULITIC NON TERMO, TONIFIANT

73,90 lei
Include TVA
Cantitate

Descriere

YAMUNA ULEI CU GHIMBIR SI LIME ESTE RECOMANDAT PENTRU MASAJUL ANTICELULITIC NON THERMO, TERAPEUTIC SI HIDRATANT.CONTINE ULEIURI NATURALE PRESATE LA RECE IAR COMBINATIA DINTRE CITRIC SI PLANTA RADACINOASA ARE EFECT ANTIBACTERIAN,ANTIVIRAL.YAMUNA ULEI CU GHIMBIR SI LIME ESTE RECOMANDAT SI PERSOANELOR CU PIELEA SENSIBILA FIIND UN PRODUS ANTICELULITC NON THERMO POATE FI FOLOSIT DOAMELOR CARE AU FRAGILITATE CAPILARA,VASE SPARTE SAU VARICE. LIME-UL ESTE CUNOSCUT CA FIIND BOGAT IN VITAMINELE C,E,MINERALE CA SI MAGNEZIU SI CALCIU SI ACIZI GRASI ESENTIALI AVAND PROPIETATI DE REGENERARE SI RESTRUCTURARE A EPIDERMEI.ESTE FOLOSIT DE SECOLE PENTRU ROLUL DECONGESTIONANT ,DURERI MUSCULARE SI ARTICULARE.

ULEIUL NU ESTE PREVAZUT CU POMPA.

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.NU SE RECOMANDA FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA. A NU SE CONSUMA ORAL!

Detalii ale produsului
35 Produse

Reviews

Grade 
MARIA S
2022-07-19

ador

l am reasteptat cu sufletul la gura.mi am facut un stoc pentru a nu ramane fara pana la urmatoarea productie

Write your review

YAMUNA ULEI GHIMBIR SI LIME 1000ML

ULEI ANITICELULITIC NON TERMO, TONIFIANT

Write your review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook