LADY STELLA ULEI PENTRU RELAXAREA MUSCHILOR 1000ML - Ulei Yamuna
  • LADY STELLA ULEI PENTRU RELAXAREA MUSCHILOR 1000ML - Ulei Yamuna

LADY STELLA ULEI PENTRU RELAXAREA MUSCHILOR 1000ML

Relaxeaza muschii incordati, atenueaza durerile musculare,accelereaza circulatia sangelui.

65,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

ULEIUL LADY STELLA PENTRU RELAXAREA MUSCHILOR CU ROZMARIN relaxeaza muschii incordati, atenueaza durerile musculare,accelereaza circulatia sangelui, amelioreaza durerile inflamatiilor articulare si ale ranilor.Este recomandat in perioadele de fizioterapie, dupa efort fizic si exercitii.ULEIUL LADY STELLA PENTRU RELAXAREA MUSCHILOR El amelioreaza durerile musculare si simptomele de reumatism. Mentolul si camforul pot cauza o hipertermie locala si provoaca o senzatie placuta a pielii care ajuta la relaxarea muschilor.Are proprietati terapeutice, este un ulei analgezic, antiseptic, astringent si tonifiant.

Uleiul de rozmarin are proprietăți antiinflamatorii și poate ajuta la ameliorarea durerii. Capacitatea uleiului de rozmarin de a calma durerea a dus la utilizarea acestuia în asigurarea ameliorării durerilor de cap, durerilor musculare, reumatismului și chiar a artritei.

ULEIUL ESTE PREVAZUT CU POMPA.

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.NU SE RECOMANDA FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA. A NU SE CONSUMA ORAL!

Detalii ale produsului
6 Produse
Recenzii
Nota 

sportivi

il folosesc pentru masajul sportivilor

Scrie-ti recenzia

YAMUNA ULEI PAPRIKA 1000ML

LADY STELLA ULEI PENTRU RELAXAREA MUSCHILOR 1000ML

Relaxeaza muschii incordati, atenueaza durerile musculare,accelereaza circulatia sangelui.

Scrie-ti recenzia
8 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook