Toate produsele din topul vanzarilor
  • Pret redus
YAMUNA ULEI CU NUCI 1000ML - Ulei Yamuna
  • YAMUNA ULEI CU NUCI 1000ML - Ulei Yamuna

YAMUNA ULEI CU NUCI 1000ML

ULEI ANTIVERGETURI,TERAPEUTIC, DETOXIFIERE

73,90 lei
59,12 lei Salveaza 20%
Include TVA
Cantitate

Descriere

YAMUNA ULEI DE MASAJ CU NUCI

ULEIUL NU ESTE PREVAZUT CU POMPA.

Yamuna  uleiul de masaj cu nuci este un ulei bogat in acizi grasi omega-3, fibre, proteine, minerale esentiale printre care potasiu, magneziu si cupru. Yamuna  uleiul de masaj cu nuci are o multime de propietati si anume este foarte eficient pentru circulatia sangelui, estompeaza vergeturile fine si da o stralucire pielii. Dupa cum stim nucile pe cale orala ajuta la scaderea in greutate, deci poate fi folosit si la masajul anticelulitic non-thermo. Yamuna  uleiul de masaj cu nuci este un ulei anti-inflamator, recomandat ca si ulei de final dupa impachetari la cald. Cu o lunga istorie in spate nucul isi are originile in Asia Centrala, acolo unde la inceput a fost o planta salbatica, urmand apoi sa fie cultivata din ce in ce mai mult peste tot in lume. 

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza.  A NU se consuma pe cale orala!

Detalii ale produsului
45 Produse

Reviews

Grade 
Maria Madalina
2023-06-14

Super

Astept cu nerabdare toamna doar ca sa revina pe stoc

Grade 
Florentina Neacsu
2023-02-21

super

Il ador ca si miros, il aseman cu cel cocos ciocolata.Cand revine pe stoc?????Imi place foarte mult.Va rog sa ma contactati cand revine pe stoc

Write your review

YAMUNA ULEI CU NUCI 1000ML

ULEI ANTIVERGETURI,TERAPEUTIC, DETOXIFIERE

Write your review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook